Ordförandens hösthälsning

Hej alla SWEOR i Holland,

Först vill jag säga varmt välkomna till SWEA Hollands höst 2019!

Jag hoppas alla har haft en fin sommar. Vissa av er har säkert varit ”hem” till Sverige, vissa har varit hemma här i Holland och vissa kanske har varit ute och rest i den stora världen. Var ni än firat sommaren hoppas jag att alla fått må bra. Jag hoppas också att alla fått göra det man drömt om under vintern. Drömmar som till exempel att få vara med släkt och vänner, plocka bär i skogen, bada, gå på museum, gå ut i naturen, upptäcka nya städer och saker.

Ordförandens favoritutsikt från Hartungsviken på östra delen av Alnön. Foto: privat.

Själv har jag och min familj varit hem till ”mitt” Alnön utanför Sundsvall. Hälsat på släkt och vänner, badat, ätit gott och gjort utflykter för att visa vår dotter omgivningarna och var vi kommer ifrån. På bilden ser ni min favoritutsikt från Hartungsviken på östra delen av Alnön.

Fast det fortfarande är varmt så kommer hösten snart. SWEA Hollands höstprogram är fyllt med bland annat kräftskiva i Amsterdam, ett besök till palatset Soestdijk, fotoworkshop med SWEA Art, nätverkslunch och mycket mera. SWEA Hollands styrelse kommer att ”poppa up” på vissa av evenemangen i höst och vi i styrelsen hoppas på att få se så många av er SWEOR som möjligt på dessa evenemang. I och med att vi ”poppar up” blir det lättare för er att träffa och prata med oss. Vi är er styrelse!

Tack för att du tog dig tid att läsa mitt höstbrev till dig och varmt välkommen till SWEA Hollands höst 2019.

Jag ser fram emot hösten.

Varma hälsningar,

Pernilla Triel

Ordförande SWEA Holland