Network Menu

Sommar, nya äventyr och vi ses i höst!

Sommaren står för dörren, och vi hoppas på härliga dagar. Sommar betyder också chans att stanna upp, utvärdera och kanske testa något nytt.

På grund av flytt till Australien har Pernilla Triel avsagt sig ordförandeskapet för SWEA Holland. Styrelsen har enhälligt valt Anna Franzén att fram till nästa årsmöte kliva in som ställföreträdande ordförande.
Här kommer därför en hälsning från Anna, i rollen av ny ordförande:
Pernilla har varit ordförande i SWEA Holland sedan 2019 och vi kommer att sakna hennes glada humör, drivkraft och engagemang. Samtidigt önskar vi Pernilla och hennes familj ett varmt lycka till i Perth!
Själv har jag haft nöjet att arbeta i styrelsen som programansvarig i nästan två och ett halvt år och jag ser verkligen fram emot en höst då vi kan träffas såväl ’på riktigt’ som online. Jag vill passa på att tacka både styrelsen och programgruppen för deras stöd. Jag är övertygad om att vi tillsammans kommer att klara det här lite överraskande bytet alldeles utmärkt.
Pernillas sista gärning som ordförande blev, lämpligt nog, att tacka av Annika Markovic, Sveriges ambassadör, som även hon kommer att gå vidare på nya äventyr.
Ett stort tack Pernilla, och på återseende!
Med varma hälsningar,
Anna
Comments are closed.