Network Menu

Ordförandens sommarhälsning

Årets våravslutning ägde rum i Rotterdam, vi åkte båt och bjöds hem till Alexandra på en drink. Foto: Margareta Svensson.

Sommaren är här och det dagas för sill, färskpotatis och sånger om små grodor! Under våren har vi Sweor fått tillfälle att ge oss ut på många äventyr. Vi har beundrat holländska mästerverk på Mauritshuis och Hermitage, haft nyårslunch, årsmöte, ätit semlor, provat på livet till sjöss både i Almere (CSMART) och i Rotterdam, haft föreläsning om barnomsorg i Sverige och Nederländerna och flera after work. Det har varit fullt upp. Ett jättetack till både till den gamla och den nya programgruppen för ert arbete!

Det finns mycket spännande att se fram emot inför hösten. Förutom vårt eget späckade program vill jag särskilt uppmärksamma SWEAs regionmöte på Mallorca. SWEA Mallorca har arbetat fram ett fantastiskt program som ger tillfälle att utforska ön och prova på traditionell och spännande mat. Det är ett viktigt tillfälle att lära känna Sweor från hela Europa och delta i SWEAs fina gemenskap. Glöm inte bort att anmäla dig! 

Välkommen till Regionmöte på Mallorca i oktober!

Linda Sjöström önskar oss alla en glad sommar, foto: Privat.

Det har också hänt en hel del bakom kulisserna i SWEA Holland de senaste månaderna. Under våren har SWEA Hollands nästan helt nya styrelse börjat sitt arbete. Vi har satt oss in i ansvaret för våra olika arbetsuppgifter, (såsom programansvarig, medlemsansvarig, webbansvarig etc.)

Vårt motto är att göra vårt bästa och att ha roligt medan vi gör det. Det visade sig efter en tid att vissa skor passade någon annan bättre och därför har flera roller i styrelsen kastats om sedan årsmötet i februari. Nu börjar vi bli varma i kläderna och vi tackar Eva Kars, Margareta Svensson och Margaret Sikkens Ahlqvist som hjälpt oss i vårt arbete.

Är du nyfiken på den nya sammanställningen av styrelsen och programgruppen? Läs vidare här!

Vill du hjälpa till eller har du tips på aktiviteter som du skulle vilja se i framtiden, tveka inte att höra av dig till mig; sweahollandordforande(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

Njut av helgen och glad midsommar!!!

 

Linda Sjöström

 

One Response to Ordförandens sommarhälsning

  1. Margaret Sikkens Ahlquist 2018-06-23 at 09:06 #

    Tack för trevlig sommarhälsning. Njuter nu av sommaren i Sverige och ser fram emot höstens SWEA-aktiviteter på hemmaplan.