Network Menu

Nya impulser

Under den här rubriken kommer du att kunna läsa engagerande berättelser om och av våra medlemmar. Du kan även reagera, ta del i diskussioner och komma med idéer. Tänk på att den här rubriken är till för oss alla, du är varmt välkommen att deltaga!

Nya Impulser – Maria Kroezen-Åkersten

Den här gången får vi läsa om Maria Kroezen-Åkersten. Efter några år i Hoofddorp flyttade hon med sin familj till Emmen i Drenthe. Vi får läsa om hennes företagande och hennes många intressen.

Nya Impulser – Karin Åsén van den Boom

Nya Impulser handlar om Karin Åsén-van den Boom, en god vän till många av oss. De senaste åren har hon bl.a varit aktiv i SWEAs programgrupp som ansvarar för alla våra trevliga aktiviteter.

Nya Impulser – Eva Lundblad Mattson

Eva Lundblad Mattson berättar om att vara medföljande partner och samtidigt arbeta på en egen karriär. Vi får läsa om hennes jobb som infektionsläkare och mikrobiolog. Läs också om SWEA Hollands kulturstipendium.

Nya Impulser – Maria Berglund

Maria Berglund kom till Nederländerna på 1970-talet. Här berättar hon om sig själv och sitt engagemang för SWEA. Ett engagemang som för det goda med sig att hon behåller det svenska språket.

Nya Impulser – Hanna Weiber Post

SWEA-medlemmen Hanna Weiber Post berättar om sin första tid i Nederländerna. Hon berättar om sina första jobb i Amsterdam men framförallt om sina erfarenheter av att vara gravid och föda barn i Nederländerna.

Nya impulser – Gunilla Leons

Gunilla Leons har mycket att tacka SWEA för! Hon berättar om sitt liv och delar med sig av sin erfarenhet både som ansvarstagande medlem och f.d styrelseansvarig.

Nya impulser – Cecilia Götherström

Cecilia berättar om varför hon tycker att svenska kvinnor är speciella. Dessutom får vi inblick i hennes breda arbetsfält, du kan läsa vad Kettlebell-träning är och vad denna till synes okvinnliga sport kan betyda just för kvinnor.

Nya impulser – Marie Treschow

Marie Treschow berättar om vad unga tjejer kan få ut av att bli medlemmar i SWEA Holland. Vidare berättar hon om varför det är så lärorikt att jobba utomlands.